کشف نشانه‌هايي تازه از سنن قبايل باستاني مکزيک

به گزارش ميراث آريا (Chtn) به نقل از آسوشيتدپرس، کشف ردي از خون و ذراتي از ماهيچه، تاندون، پوست و مو روي يک خنجر 2 هزار ساله نشان داد که تيغ‌هاي به دست آمده از سنگ‌هاي آتشفشاني مدت‌ها پيش در مکزيک براي قرباني کردن انسان‌ مورد استفاده قرار مي‌گرفته‌اند.

محققان پيش‌تر نيز آثار مختلفي از اين‌گونه مراسم را در کاوش‌هاي خود در سکونتگاه‌ مربوط به اقوام نخستين قاره امريکا به دست آورده بودند. اما کشفيات اخير به وضوح کاربرد مخصوص اين‌گونه خنجرها را در انجام اين مراسم براي آن‌ها مشخص کرد.

باستان‌شناسان با استفاده از ميکروسکوپ‌هاي الکتروني موفق به کشف آثاري اين‌چنين روي 31 خنجر به دست آمده از منطقه‌اي باستاني به نام «کانتونا»‌ شدند؛ منطقه‌اي که طبق اسناد تاريخي بيش از يک‌هزار سال يکي از مشهورترين مکان‌هاي قرباني کردن انسان در زمان حکومت آزتک‌ها بوده است.

به گزارش ميراث آريا،‌ محققان معتقدند اجساد انسان‌ها در اين دوران به دلايل مختلف تکه‌تکه مي‌شده‌ است. بررسي‌ها نشان مي‌دهد اقوام نخستين مکزيک اجساد را پس از مدتي مثله و دوباره آن‌ها را دفن مي‌کرده‌ و در برخي موارد قطعاتي از بدن آن‌ها را براي پرستش نگه مي‌داشته‌اند.

با وجود اين، نشان خون روي خنجرها حاکي از آن‌ است که اجساد هنگام قطعه قطعه شدن تازه بوده‌اند.
/109

انتهای پیام/

کد خبر 139102167